Landsmøde 2024
23. september 2024

Landsmøde 2024: Genvalg af formandskabet og et rørende farvel

Denne weekend stod i fællesskabets tegn, da vi afholdt landsmøde. Et samlingspunkt for både nye og gamle bekendtskaber, gode samtaler og debatter, samt vigtige beslutninger for fremtiden. 

I weekenden den 20-22. september afholdt vi landsmøde på Egmont Højskolen. Et samlingspunkt for både nye og gamle bekendtskaber, gode samtaler og debatter, samt vigtige beslutninger for fremtiden. 
Det blev en rigtig god weekend, som blev indledt med en foreningspolitisk formiddag, hvor landsmødedeltagerne drøftede CP Danmarks fremtid. 
Traditionen tro var der valg om formandsposterne, og Pia Allerslev og Jacob Yoon Egeskov Nossell er blevet genvalgt som henholdsvis landsformand og næstformand for CP Danmark uden modkandidater.
Vores nye direktør Katrine Finke havde sin landsmødedebut og fremlagde foreningens strategi for de næste 2 år, som blev diskuteret og vedtaget.
Det faglige tema i år var sundhedstilbud til voksne med CP. Et område som i de seneste år er begyndt at opblomstre med nye tværfaglige tiltag, og som vi i CP Danmark har et brændende ønske og ambition om skal udbredes landsdækkende.
Helene Honoré fra Klinik for cerebral parese på Regionshospitalet Hammel Neurocenter indledte de faglige oplæg ved at dele viden fra deres habiliteringstilbud af voksne og ældre med CP.
Senere gav Anne Bjerrum fra Ungeklinikken for cerebral parese på Rigshospitalet et indblik i deres vigtige arbejde med unge med CP mellem 15-25 år.
Malene Fabricius fra Elsass Fonden Vest præsenterede deres team og tilbud til unge og voksne med CP i Kolding.
Landsmødet markerede desuden et rørende farvel til vores afgørende direktør Mogens Wiederholt som har sidste dag i CP Danmark den 26. september.
Alt i alt var det en fantastisk weekend, hvor vi sammen lagde fundamentet for de næste års arbejde.
Sidst opdateret:
Gå til top Top