Moderniseret botilbud til mennesker med CP på vej!
12. september 2024

Moderniseret botilbud til mennesker med CP på vej!

CP Danmark, Elsass Fonden og Region Hovedstaden kan nu sætte gang i en stor modernisering af Jonstrupvang i Furesø kommune, som er et bo- og aktivitetstilbud til voksne med cerebral parese

CP Danmark er glade for at være en del af samarbejdet om at skabe fremtidens botilbud for mennesker med cerebral parese på Jonstrupvang. Sammen med Region Hovedstaden, Elsass Fonden og Jonstrupvang har vi igangsat en modernisering, som vil byde på 2-værelseslejligheder, avancerede træningsfaciliteter og innovativ teknologi, der øger beboernes muligheder for selvstændighed og trivsel.

”Vi ved, at beboere og brugere længe har ønsket bedre faciliteter. Med den nye multisal, varmvandsbassin og moderne velfærdsteknologi skaber vi et hjem, der sætter en ny standard for botilbud til mennesker med CP,” siger Pia Allerslev, landsformand i CP Danmark.

Moderniseringen af Jonstrupvang vil danne rammen om et hjemligt og moderne miljø, hvor beboernes trivsel og inddragelse er i fokus. Vi ser frem til at realisere dette visionære projekt, der vil skabe inspiration – ikke kun i Danmark, men også internationalt.

 

 

Læs den fulde pressemeddelelse her.

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top